Arvid skildret Nord på en dobbel måte..

Arvid skildret Nord på en dobbel måte.- Jeg ønsker å gjøre det samme..

 

Vi skal ut på veien igjen, til Nordreisa og Halti kulturscene  med «Han Arvid og livet»  en forestilling jeg er så takknemlig  og stolt over å få fremføre.

Arvid Hanssen har en spesiell plass hos meg og hans tekster gjorde meg nysgjerrig fra første gang jeg sang Kom sommervind i 8 klasse. Hvor hentet han sin inspirasjon fra som gjorde at han kunne skildre Nord på en dobbel måte?

Hvordan kunne han skape en tekst med melankolsk stemning som hadde en undertone av glede?

Sammen med Arvid Hanssen sin sønn Arne Ivar Hanssen har jeg jobbet frem en forstilling som forteller om Arvid sitt liv og hans inspirasjon. Jeg gleder meg til å være en del av en forestilling som deler gullkorn av historie,ukjente inspirasjonskilder, kjente  og nye sanger.

Med oss har vi dyktige musikerne Marius Nilsen, Christoffer Schønning og Christo Stangness

 

 

bilde Arvid liten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *