«Han Arvid og livet»

10421532_1004365636240673_7143425832153709238_n

For et år siden hadde jeg mitt første møte i Nordavindshagen i Dyrøy. Jeg husker så godt hvor hjertelig jeg ble tatt i mot, hvor gladelig de delte sine erfaringer og ikke minst hvor stolt de var av sine «skatter» fra Arvid Hanssen.

«Trine, vi har enda tekster og dikt som ikke er blitt tonesatt, hvis du ønsker så kan du få mulighet til å se på noen av disse.» For meg var det en stor gave som jeg ikke kunne si nei til, og nysgjerrig  og stolt kunne jeg vandre inn i Arvid sin litterære verden.. hvor jeg stadig vekk tok meg i å tenke: Hvem var han egentlig og hvor hentet han sin inspirasjon?

trine

Fredag 19 juni kl. 18.00 skal dere få bli bedre kjent med «Han Arvid og livet»  og jeg skal synge til dere blant annet dikte Sommar:

Godt er det å leve

når maurtua veks,

når barnål

legges på barnål

Som glede

på glede

Som song

på song

Medan sola skin.

-Arvid Hanssen-

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *