Trine Strand – på egne bein

På egne bein med ny singel ute og nytt album på tur.

Trine Strand Vuggevise

 

Artisten som så mange har lært å kjenne via hennes nære og treffende tekster.

Tekster som er varmt og kjærlig pakket inn med hennes stemme.

Bak seg har hun to album, Medisin for sjela 2005 og Trollnatt 2007, og jobber nå med sitt tredje.

Før jul kom Singelen «Vuggevise» som ble beskrevet som stemningsfull og lun.

 Vuggevise laget jeg til mine barn for at de skulle se og bli gla i alt det fine vi har rundt oss. Singelen markerer for meg begynnelse på mitt nye album «Æ e ho» som kommer senere i år. Veien har vært en viktig prosess hvor jeg har jobbet med å stole mer på meg selv, stå på egne bein og ha tillit. Det har tatt sin tid, men i dag er jeg tilbake, sterkere, tryggere og klar for å gi musikken til et større publikum.

Lytt for æ kommer…

 

-Trine –

Du kan kjøpe Vuggevise direkte fra iTunes eller lytte på låten via Spotify og WIMP. Vi har også forenklet prosessen for å finne låten på iTunes, det er bare å gå inn på vår Facebook side så kan du kjøpe den direkte der fra.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *